Final feliç. Quan han passat poc més de vint-i-quatre hores des de la seua desaparació, ha estat trobada sana i estalvia la jove Àngela de catorze anys d’edat, que havia desaparegut el dilluns a migdia a Benicarló, des de que la seva mare va donar la veu d’alerta en no acudir a casa en voltes de migdia.

Una trucada de la família a la redacció d’un diari digital local, ha alertat de la troballa fruit d’una trucada de telèfon que els ha comunicat que estava en perfecte estat. La família vol agraïr les mostres de suport que han rebut i l’ajuda i col·laboració que han mostrat tant els veïns com els efectius dels cossos de seguretat.

Cal recordar que la Guàrdia Civil havia realitzat un extens desplegament a la província de Castelló, a la població del Baix Maestrat i contrades. L’ampli dispositiu en l’operatiu de recerca, finalment s’ha desactivat gràcies a la troballa de la noia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.