L’alcalde de la Sénia, Joan Moisés, no repetirà com a candidat de Futur per la Sénia a les properes eleccions del 26 de maig. Aquest dimecres ho anunciarà de forma oficial i explicarà els motiu de la seva decisió. També es comunicarà que qui serà el cap de llista de la candidatura lligada a Iniciativa serà José Ramon Bellaubí, qui actualment és president de l’Associació del Camp d’Aviació de la Sénia.

Joan Moisés va guanyar les municipals del 2015 per un ample marge del 52 per cent dels vots. I és que a la Sènia és un dels feus històrics de l’esquerra ecologista, primer amb l’alcalde Victor Gimeno i després amb Marutxí Ballester. Moisés, natural de la Ràpita, va rellevar al 2015 a Ballester, de qui havia estat número 2.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.