Dilluns al vespre es va confirmar a l’executiva de Vegueria la decisió de Manel Masià de dimitir del seu càrrec de Vegueria com a coordinador de comunicació. “La coordinació de comunicació es molta feina i ara cal una nova embranzida, i jo, he d’estar centrat a crear un bon equip de cara a municipals, seguir la feina d’oposició, crear un bon programa polític i que la gent ens vegi com alternativa al govern d’ERC”, subratlla Masià. A Junts per Amposta comencem una nova etapa en la creació de l’executiva local, cosa que donarà un nou impuls al projecte amb l’entrada de gent nova a dirigir l’estament orgànic. Les candidatures que es presentin seran confirmades el dia 14 de maig per la Direcció Nacional de Junts.

Des de Junts creuen que es vital recuperar la Capital del Montsià, i es per això que tots els esforços s’han de centrar en l’objectiu comú: explicar el projecte renovat per transformar Amposta. Una Amposta de futur i en futur, adaptada als nous temps, que atragui talent i que no l’expulsi, que es generi feina de qualitat i que el nostre jovent pugui viure i treballar sense haver de marxar fora. “Aquesta setmana es presenten candidatures a l’executiva de JuntsxAmposta, i per tant, és el punt d’inflexió per a posar-nos a treballar de valent de cara a les eleccions municipals”, afirma Masià. Les votacions per escollir executiva local entre les candidatures presentades es faran la setmana vinent del 17 al 19 de maig, on tots els associats de junts a Amposta podran escollir qui els representarà.

Manel Masià “Ara cal centrar-nos a Amposta”

La setmana vinent serem més gent a l’equip de manera oficial. Durant aquests dos anys he tingut un equip molt potent al meu costat per tal d’afrontar tots els reptes possibles. A ells i elles, els ho vull agrair l’esforç que han fet fins ara. I ara, a més, serem més gent, més braços, més cervells pensant, en definitiva, serem més persones per tal de presentar una alternativa. Som l’alternativa, nosaltres ho sabem, però ara ho ha de saber la gent, els ampostins i ampostines” , puntualitza el portaveu de juntsxAmposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.