EFE – Novetats en el presumpte cas de violència masclista a Ulldecona. Els pares del presumpte autor de l’assassinat de Nelea, han estat detinguts per la Guàrdia Civil. La noia de 26 anys d’edat va desaparèixer el passat 17 de febrer, després d’haver mantingut una forta discussió amb la seva parella a una discoteca de Vinarós, al Baix Maestrat. Els pares de la parella de la dona morta haurien estat detinguts aquest dilluns 8 d’abril i aquest dimarts haurien declarat davant la policia, tot i que no s’espera que passin a disposició judicial durant el dia d’avui.

El noi, detingut divendres a Ulldecona com a presumpte autor de la mort de la seva parella, va ser tancat a la presó de forma provisional i sense fiança. Els agents de la Guàrdia Civil, desplaçats expressament des de la capital d’Espanya, van trobar el cos sense vida de la jove, amb signes evidents de violència en un descampat de la població del Montsià.

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, el jutjat número 4 de Vinaròs investiga el noi per un suposat delicte d’homicidi o assassinat, a concretar a mesura que avanci la instrucció. Els altres dos detinguts per aquest cas han quedat en llibertat provisional amb l’obligació de comparèixer un cop al mes en seu judicial.

Ulldecona va decretar ahir dos dies de de dol oficial, i ahir al vespre l’entitat de dones del municipi i el consistori van convocar una marxa de protesta per demostrar el seu afecte i solidaritat amb al família i amics de la víctima. Va ser un acte molt emotiu i amb els sentiments a flor de pell. Un acte que va servir per reivindicar un canvi social per elimini qualsevol tipus de violència contra les dones. A Vinaròs també col·lectius feministes van convocar al vespre una manifestació multitudinària.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.