La Guàrdia Civil està buscant a una noia de 14 anys a la localitat de Benicarló, a la província de Castelló, que va desaparéixer aquest dilluns al matí. La seua mare va denunciar la desaparició aquest dilluns la tarda de la població del Baix Maestrat.

S’ha desplegat un ampli operatiu de recerca i el seu entorn demana col·laboració des de les xarxes socials per a localitzar-la contra més aviat millor. Qualsevol persona que puga saber del seu parador, es prega que contacte urgentment amb la Guàrdia Civil a través del telèfon 062.

Aquest cas ha causat l’alarma social, tenint en compte el recent fatal desenllaç del cas de Nelea a Ulldecona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.