ACN (Ulldecona) – Els ajuntaments de Vinaròs (Baix Maestrat) i Ulldecona (Montsià) faran aquest dilluns minuts de silenci en record de la jove de 20 anys trobada morta al municipi del Montsià, que era veïna de la localitat del Baix Maestrat a Guàrdia Civil ha detingut la parella de la noia, un jove de 22 anys.

El consistori de Vinaròs farà un minut de silenci a les dotze del migdia. En un comunicat, ha condemnat la mort de la jove, desapareguda des de mitjans de febrer, ha mostrat la seva “màxima repulsa” als fets i ha donat el condol “sincer” als familiars i amics de la víctima.

Per la seva banda, l’Ajuntament d’Ulldecona celebrarà un ple extraordinari per condemnar els fets i farà cinc minuts de silenci a la una del migdia. També ha condemnat el presumpte cas de violència masclista i ha traslladat el seu condol a familiars i amics de la víctima.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.