Més d’una quinzena de mares de l’Ametlla de Mar amb fills preadolescents han participat en el Cafè en família, un espai de trobada impulsat pel Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre per compartir i aprendre sobre l’educació dels fills.

Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i l’Escola Sant Jordi, en dependències de la qual s’han desenvolupat les diverses sessions programades. En aquestes trobades dirigides per tècniques del SIS s’han tractat aspectes com reforçar les dinàmiques i les relacions familiars, aprendre a resoldre els conflictes amb els fills i filles o com gestionar situacions quotidianes.

Aquest matí s’ha fet l’acte de clausura amb la participació del regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, Joan Manel Tello, i el coordinador tècnic de l’àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal, Josep Miralles, que han lliurat a totes les mares presents els diplomes acreditatius.

A part de l’Ametlla de Mar, el Cafè en família s’ha fet a Deltebre, Roquetes i Camarles, i actualment s’està desenvolupant al Perelló amb un notable participació de famílies. Aquesta activitat es preveu realitzar a la resta de municipis de la comarca

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.