Aparatós accident a la carretera TV-3454 a Deltebre, tot i que sense conseqüències aparents amb la caiguda a un canal que passa paral·lel, d’un vehicle a les 19.31 hores. Tot i no haver-hi aigua, el conductor i l’acompanyant han pogut sortir pel seu propi peu i il·lesos. Tot ha quedat en un ensurt.

On no ha hi hagut tanta sort ha estat a la N-420 al terme municipal de Falset. Un home de 34 anys d’edat, ha estat traslladat al Joan XXIII de Tarragona després d’haver patit una sortida de la via, possiblement a causa de la pluja que caia. L’accident s’ha produït al quilòmetre 834 d’aquesta carretera.

Els Bombers de la Generalitat han informat de que el cotxe es trobava bolcat a un lateral de la carretera, sense que hagi intervingut cap altre vehicle. Han hagut de fer tasques d’excarceració per l’impacte brutal que ha patit el conductor, que ha estat evacuat amb helicòpter fins a l’hospital. L’avís del sinistre s’ha rebut a les 18.02 hores de la tarda.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.