L’Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià organitza, per vuitè any consecutiu, les Jornades de Formació Futbolística, que tindran lloc del 15 al 18 d’abril, coincidint com cada any amb les vacances de Setmana Santa. Les sessions, que començaran a les 9.30 i finalitzaran a les 13 hores i tindran lloc al Nou Estadi Municipal de l’Ampolla, estan programades per a les categories de patufets, prebenjamins, benjamins, alevins i infantils.

Durant els quatre dies de formació, els participants gaudiran de quatre sessions que es dividiran en dos blocs: el teòric i el pràctic. D’aquesta manera, els nens i nenes primer podran analitzar el concepte i després posar en pràctica els coneixements obtinguts.

Cada sessió estarà encapçalada per dos o més entrenadors amb una alta qualificació esportiva, que dividiran els participants en dos grups en funció de les edats per poder ensenyar així els conceptes de forma adient. Els nens/es s’especialitzaran en conceptes com: la presa de decisions, la conducció, el concepte de l’espai, cobertura i marcatge, amplitud, línia de passada, profunditat…

La inscripció, que té un cost de 30 euros per nen/a, es pot fer a la Biblioteca Municipal de l’Ampolla (Av. Sant Joan, s/n, l’Ampolla). Les jornades estan organitzades per l’AEJPC i el MICFootbal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ampolla i la Diputació de Tarragona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.