La segona jornada Explora Steam, que va tindre lloc a Amposta, estava adreçada al professorat d’escoles i instituts. L’objectiu era dotar d’eines als docents per tal de potenciar i desenvolupar les vocacions, en l’àmbit científic i tecnològic, de l’alumnat més jove.

El programa Steam pretén potenciar les vocacions científic-tècniques, especialment en dones, i també a tots aquells que estiguin en un entorn social més desfavorit. La jornada que va tindre lloc a Amposta, anava adreçat, d’una banda   proporcionar eines als professors per desenvolupar aquestes vocacions i als estudiants, per potenciar-les.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre