La capital de la comarca dels Ports, Morella, aprova per votació el nou cens poblacional amb un increment de 3 persones respecte a l’any anterior. D’aquesta manera, Morella, té oficialment 2586 habitants essent a part de la Capital dels Ports, el municipi amb més habitants de la comarca.

Cal celebrar aquest increment d’habitants, ja que atura el despoblament que estan molt de municipis petits de l’interior, tant a una banda i altra del riu Sénia. Recordem que en la darrera dècada municipis de l’interior de les comarques de l’Ebre i dels Ports han patit un descens del mes del 10 per cent de la població com a exemple: Flix, Riba-roja, Tivissa entre altres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.