Ciutadans (Cs) a la Comunitat Valenciana ha defensat la Constitució i la unitat d’Espanya en un acte a la ciutat castellonenca de Vinaròs, “davant dels que permeten l’ús d’instal·lacions públiques del municipi per oferir xerrades en defensa del Procés català“, ha manifestat la portaveu provincial de Cs, Merche Ventura, que també ha criticat que “el Govern del tripartit local, inclòs el PSC valencià, permeti aquestes actuacions promogudes per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)“.

Per la seva banda, el candidat de Cs a la Presidència de la Generalitat, Toni Cantó, ha titllat d ‘ “absoluta vergonya” la conferència duta a terme a la Biblioteca Municipal, “en què s’ha incitat a violar les lleis” i ha recordat que “no és la primera vegada que això passa a Vinaròs, mentre el Govern valencià el segueix permetent“. “Fa escasses setmanes, un grup de separatistes va llançar excrements contra el Palau de Justícia del municipi, un acte que des Cs ja condemnem rotundament, i el diputat d’ERC, Joan Tardà, també va estar fa gairebé un any a Vinaròs per promoure la independència de els Països Catalans “, ha sentenciat.

Vinaròs s’ha caracteritzat sempre per ser una ciutat multicultural, oberta i tolerant, i s’ha convertit en un dels principals focus turístics de la Comunitat Valenciana“, ha afegit després de lamentar que “alguns vulguin entregar-la a les mans del sectarisme i la imposició ideològica“.

Font: Diari del Maestrat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.