Aquest dilluns 1 d’abril de 2019 els treballadors de l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre, tornaran a mobilitzar-se, aquesta vegada serà una concentració a les 12 hores a les portes del centre hospitalari, un nou “maltractament” des de l’ajuntament de Reus cap als treballadors, aquesta vegada no s’ha fet efectiu ni el pagament de la paga variable que s’havia de fer en aquesta nòmina ni l’increment de salari previst per conveni, pagament que sí que s’ha fet a la resta del sector de la sanitat concertada.

El comunicat d’empresa diu el següent:

Des del comitè d’empresa exigim:

• A l’ajuntament de Reus, que tractin als treballadors de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre com es mereixen, cal recordar que GECOHSA empresa que gestiona l’hospital és una empresa publica de Reus, sanejada i que tanca habitualment en nombres positius. Aquest fet que si els ha servit per espoliar 8 milions d’euros, no els hi serveix a l’hora de pagar al dia i tractar als treballadors i al centre tal com es mereixen, no fa falta recordar la falta d’inversions que s’ha produït al centre per la desídia de l’Ajuntament de Reus, en canvi si que els hi ha servit l’eficiència d’aquest centre per tapar les vergonyes i el dèficit continu del seu hospital, que any darrera any tanca negativament i al que no posen cap mena de solució.

• Al CatSalut que agilitzi els tràmits per posar fi aquesta situació que mai s’havia d’haver produït i que segueix generant molt malestar, greuges i insatisfacció de treballadors i usuaris del centre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.