Ensurt greu a la Ràpita on ha tingut que intervindre els Bombers de la Generalitat aquesta matinada en un edifici situat al número 50 del carrer Sant Josep de Sant Carles de la Ràpita.

L’avís s’ha rebut a les 1.36 hores de la matinada de dissabte alertat d’un incendi de vegetació darrere l’edifici, que finalment ha afectat al recobriment de la construcció.

Un total de setze persones -catorze adults i dos nens- han hagut de ser desallotjades i reubicades a un hotel. El sinistre ha tingut lloc al carrer Sant Josep. En concret, les flames han afectat l’aïllant de la façana sud del número 54 i de la façana nord del número 50, de dos pisos de quatre plantes.

Al lloc dels fets s’hi han desplaçat efectius del cos dels Mossos d’Esquadra, així com la Policia Local i el Servei d’Emergències Mèdiques, després de la trucada alertant al 112. Entre els desallotjats es trobava una dona amb mobilitat reduïda,, que ha pogut ser salvada i ha sortit il·lesa.

A les 2.29 hores l’incendi estava controlat i les tasques dels Bombers han aconseguit extingir les flames a les 2.57 hores. Les flames han afectat la façana lateral sud del número 54 i la façana nord del número 50.

Veiem un vídeo, arribat a n’aquesta redacció, a través de les xarxes socials.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.