Dissabte 30 de març la Plataforma en Defensa de l’Ebre ha convocat a tothom a Amposta a una festa popular que tindrà lloc a partir de les 17.30 hores de la tarda, per celebrar els 18 anys del naixement de la plataforma en defensa del riu.

Un aniversari que ha coincidit amb la negativa del Tribunal Suprem que ha desestimat el recurs contenciós administratiu contra el Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre presentat l’any 2016 per la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) i diversos ajuntaments i consells comarcals del territori.

Tal com han manifestat des de la plataforma: “Lo dissabte omplim Amposta de cultura, xalera i lluita en defensa de l’Ebre! Pels transvasaments aturats i pels que aturarem. Lo Tribunal Suprem no ens atura. Com canta Pepet i Marieta: l’aigua no està en venda!“.

Un dels cantants que participarà en aquesta jornada festiva, el cantautor de Miravet, Eric Vinaixa, ha fet un video animant a la gent per assistir-hi. Veiem el video a continuació:

Una jornada en la qual participaran un gran nombre de conjunts i cantautors entre els que destaca Quico el Cèlio, el noi i el Mut de Ferreries, Pepet i Marieta, Eric Vinaixa, Xeic i un llarg etcètera que convertiran el pavelló 1 d’octubre en una festa reivindicativa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.