La tecnologia també s’introdueix al món de l’agricultura, mitjançant els drons. L’empresa Ebre Drone ha engegat un projecte que se centra en aquest sector per realitzar tractaments fitosanitaris en diferents cultius i que esdevenen essencials per al tractament de plagues.

És el principal projecte d’aquesta empresa, però una altra de les peculiaritats és que també crearà drons únics, adaptats a les necessitats del territori. Innovació i desenvolupament que encapçala l’equip format per enginyers de telecomunicacions, aeronàutics, informàtics que també serà un centre de formador de pilots de drons oficials al territori.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.