L’Institut Montsià presenta el cicle de Formació Professional de Grau Superior (CFPGS) Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària, una formació que permetrà potenciar l’oferta i necessitat de qualificació del sector productiu agroalimentari.

Els estudis postobligatoris d’aquest cicle capaciten a l’alumnat per organitzar i controlar els processos d’elaboració de productes alimentaris programant i supervisant les operacions i els recursos materials i humans necessaris, aplicant els plans de producció, qualitat, seguretat alimentaria, de prevenció de riscos laborals i de protecció ambiental, d’acord amb la legislació vigent.

L’alcalde, Adam Tomàs, ha afirmat que “l’aposta d’incorporar noves formacions compleix amb la demanda de professionalització dels diferents sectors, així com el resultat del pla de treball envers la planificació territorial d’un mapa de Formació Professional“.

Aquest cicle superior és una de les vuit apostes que el departament d’Educació de les Terres de l’Ebre ha anunciat que s’implementaran el pròxim curs 2019-2020.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.