Anna Gilabert Tomàs ha nascut i viscut tota la seva vida a Deltebre, poble que estima i al que ara té l’oportunitat d’aportar el que considera millor d’ella mateixa.

És mare de dues filles: Mar i Júlia. Elles són, sense cap dubte, el millor que li ha passat a la vida.

És llicenciada en Filologia catalana i ha treballat, des de l’any 1990 i fins al moment actual, al Consorci per a la Normalització lingüística. Està familiaritzada amb el seu entorn laboral que ha sigut, des de sempre, l’Administració local.

Creu en els valors humans: humilitat, honestedat, profund sentit del respecte, humanitat… Odia la prepotència i l’abús de poder; creu en les bones persones, des de sempre i per a sempre, tal com li han ensenyat.

El sentit a la seva vida li ho donen les seves filles; la seva família, tant els que estan aquí, com els que ja no hi són.

La seva passió: escriure.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.