Quan tot just fa una setmana de l’incendi al Carrer l’Hospitalet, que va acabar amb dos víctimes mortals al barri de Remolins a Tortosa, un ensurt ha creat l’engoixa dels veïns del barri, que tenien molt present el que havia passat feia set dies abans, aquest vespre amb un nou incendi, provocat suposadament per unes burilles mal apagades. Per sort, no s’han hagut de lamentar víctimes en un incendi que ha afectat a un pis de l’edifici del ‘Barco’.

Fins als llocs dels fets s’han desplaçat prop de les vuit de la tarda, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, i efectius de la policia local, dels Mossos d’Esquadra i del Servei d’Emergències Mèdiques, s’han desplaçat fins al pis situat a l’avinguda Felip Pedrell davant mateix de la rotonda del Pavelló Firal. L’orígen serien unes burilles mal apagades en un test que haurien revifat.