Una quinzena de remers del club nàutic d’Amposta han participat aquest cap de setmana en l’Open de primavera, la regata de rem d’accés a l’equip nacional espanyol. Cinc d’ells ja formen part de la selecció espanyola.

Entre els resultats destaca amb la modalitat dos sense la primera posició d’Aina Cid, i la segona de Núria Puig. També cal remarcar les dos finals de l’equip juvenil i femení de Paula Arques amb la cinquena posició i l’equip juvenil masculí de Eros Vilar i Aaron Cano que van aconseguir la sisena posició. Uns resultats que satisfan el club.

L’objectiu principal de la temporada era aquesta regata. Primer ficar el màxim de gent possible dins l’equip nacional per a poder anar als campionats del món, copes del món, … I de moment tenim cinc components en l’equip Sènior i Sènior Sub 23 i a l’espera de l’equip júnior que també tindrem atletes seleccionats” David Morales, entrenador del Club Nàutic d’Amposta.

Les remeres i remers del club nàutic d’Amposta continuaran lluitant en les properes competicions per entrar a la selecció espanyola que continua oberta i així poder participar en regates internacionals i campionats mundials.
La propera competició serà a nivell de Catalunya el proper 6 d’abril a Tortosa en una regata Sprint de 400 metres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.