El Servei Català de Trànsit informa que ahir al vespre es va registrar un accident de trànsit mortal al punt quilomètric 803 de l’N-420 a l’altura de Gandesa (Terra Alta). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20.12 h.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir un xoc frontal entre dos turismes. Com a conseqüència de la topada, va morir la conductora d’un dels vehicles. Es tracta de C.M.M., de 52 anys i veïna de Gandesa. El conductor de l’altre cotxe implicat va resultar ferit crític i va ser traslladat a l’hospital Joan XXIII.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, set dotacions de Bombers de la Generalitat, sis ambulàncies i el Servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, l’N-420 es va tallar en el punt del sinistre fins a les 22.11 h aproximadament, tot i que es van fer desviaments.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.