Granja Luisiana ha estrenat als supermercats Condis la seva nova línia de productes envasats de pollastre de pagès del Delta de l’Ebre, certificats i amb el distintiu de proximitat. D’altra banda, el xef del restaurant Les Moles d’Ulldecona, Jeroni Castell, amb una estrella Michelin, s’uneix a la marca Granja Luisiana com a ambaixador dels seus productes saludables, de qualitat i amb una gran versatilitat a la cuina.

Els pollastres de Granja Luisiana es crien de forma tradicional, sense antibiòtics, amb una alimentació 100% vegetal i respectant el seu temps natural de creixement. A més, les aus creixen a l’aire lliure, en parcs protegits i envoltats pels camps d’arròs que Luisiana té a Deltebre, en un entorn natural que forma part de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre. Com a resultat, la carn obtinguda és més saludable i saborosa. D’altra banda, el procés de traçabilitat el realitza íntegrament Granja Luisiana per garantir la qualitat dels seus productes en cadascuna de les fases que integren el procés fins a la venda al client.

Als lineals de lliure servei de Condis, els usuaris ja poden trobar fins a sis productes de pollastre de pagès, entre els quals s’inclouen les cuixes de pollastre, cuixes de pollastre trossejades, cuixes de pollastre preparades per fer a la brasa, mig pollastre especejat, pit sencer i pit filetejat. L’àmplia varietat de formats ofereix una solució als usuaris a l’hora de triar la quantitat desitjada del producte i també les peces més indicades segons la recepta que es vulgui elaborar. Tanmateix, a la secció de carnisseria, el consumidor també podrà comprar el pollastre de pagès sencer Luisiana.

Ànecs i pollastres de pagès criats al bell mig del Delta de l’Ebre Ubicada a Deltebre, Granja Luisiana és una empresa familiar dedicada, des de l’any 1996, a la cria i elaboració d’ànecs i pollastres de pagès. Des de l’inici, l’empresa ha apostat clarament per garantir la millor qualitat de vida de les aus, amb la finalitat de produir una carn saludable i de qualitat excel·lent per al consumidor.

Amb motiu de la renovació de la seva imatge corporativa, Granja Luisiana també ha estrenat un nou model d’envàs sostenible que respon a la necessitat de la firma de renovar la imatge dels productes avícoles dins del mercat. Els nous envasos de la firma estan fabricats amb paper reciclat i s’han imprès amb tintes vegetals.

La incorporació de Granja Luisiana als lineals de Condis és un nou pas en el creixement comercial de l’empresa i també l’opció de cara al consumidor de poder adquirir productes de proximitat, de màxima qualitat i saludables. D’aquesta manera, amb la incorporació d’aquesta nova gamma de productes per a lliure servei, Luisiana amplia el seu canal de venda actual.

Granja Luisiana també ofereix els seus productes a l’agrobotiga situada en les seves instal·lacions a Deltebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.