Amb la incorporació de l’advocat i professor universitari Guillermo García, la candidatura del PSC Amposta amplia la transversalitat a tots els sectors de la societat ampostina.

Guillermo García González neix a Bilbao, té 46 anys i a l’any 1996 va decidir venir a viure a Amposta, des d’on exerceix la seva carrera professional. Casat i pare de 2 fills.

És Llicenciat en Dret per la Universitat de Deusto i obté el Doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona amb una qualificació d’Excelent Cum Laude (unanimitat). Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Llicenciat en Ciències del Treball per la UOC.

Advocat en exercici i Professor Titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la Universitat Internacional de La Rioja (UNIR). Director del Grup d’Investigació “Trabajo Líquido y Riesgos Emergentes en la Sociedad de la Información”. Actualment és Secretari General de ANEPA (Asociación Nacional de Entidades Preventivas Acreditadas), membre de la Comissió Nacional de Seguretat i Salut en el Treball i vocal de CEPYME. Recenment nomenat “Academico correspondiente de la Real Academia de Jurisprudencia y Legislación en España” .

Ponent en Congressos Nacionals e Internacionals sobre Drets i Polítiques socials a Europa i autor de nombroses obres en matèria de Dret del Treball i de la Seguretat Social.

He decidit acceptar la proposta de Francesc Miró perquè representa l’opció més compromesa amb les necessitats reals de la ciutadania. Més enllà de debats ideològics, en l’àmbit local considero que es fa necessari comptar amb polítics que s’ocupin d’implementar polítiques públiques que aconsegueixen millorar la vida dels ciutadans que representen. I aquest és l’objectiu que he pogut percebre en l’equip de Francesc Miró, un grup de ciutadans i ciutadanes compromesos amb una regeneració ètica, progressista i possibilista de la política local, que ha de permetre als ampostins i ampostines avançar i millorar la seva qualitat de vida” Afirma Guillermo García.

Per la seva banda, Francesc Miró posa en valor la seva llista electoral, “Estem fent una candidatura formada per un equip de gent que creu en l’esforç, la tenacitat i la constància en el treball, qualitats que representa Guillermo García en la seva dilatada trajectòria d’èxits i encerts, tant en el món laboral com en l’acadèmic, i que, gràcies a la seva incorporació a l’equip que encapçalo aprofitarem tota aquesta experiència en benefici dels ampostins i ampostines des de la política local”, ha assegurat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.