El PSC de l’Ebre denuncia que el desplegament de la fibra òptica a les Terres de l’Ebre per part de la Generalitat de Catalunya “és discriminatori”. Asseguren que el món rural es quedarà enrere a causa d’una distribució desigual de la xarxa, ja que la promesa de fer arribar la fibra al 70% de la població és només “una cortina de fum” que afavorirà els nuclis grans o mitjans.

Segons denuncien els socialiestes, Godall, la Galera, Mas de Barberans, Batea o Corbera d’Ebre són alguns dels pobles que podrien quedar-se enrere tecnològicament i socialment perquè la fibra òptica de la Generalitat de Catalunya passarà de llarg per aquests municipis.

La Federació del PSC critica que, a la pràctica, la fibra òptica només arribarà a 22 dels 52 municipis que formen les Terres de l’Ebre. Per aquesta raó reclamen que s’ampliï a tothom mitjançant ajudes, i més en una època on la digitalització és el motor de qualsevol activitat. Temen que la situació es repeteixi, tal com ja va passar amb l’arribada de la TDT.

Vídeo emès a Canal Terres de l’Ebre.

 

Autor: