Dos persones han mort aquesta nit a Tortosa, com a conseqüència d’un incendi per un accident domèstic al seu domicili, a Remolins. Per causes que s’investiguen, s’ha produït un foc que possiblement hauria començat mentre estaven cuinant.

Les persones mortes són una mare de 92 anys i el seu fill de 68. En arribar els equips d’emergència han pogut rescatar les dos persones, tot i que l’home ha mort poc després, i la dona ha mort poc després de ser traslladada a l’hospital per les cremades patides.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, dos de la Policia Local, dos ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques i una dels Mossos d’Esquadra. No ha calgut desallotjar cap veí ni s’han produït danys a l’estructura de l’edifici

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.