Aquests darrers dies l’Ajuntament d’Ulldecona està duent a terme diverses actuacions de millora al camí del Molí Nou, Bassa del Montsià i Terrers (des del camp municipal d’esports fins a l’encreuament de la carretera de la Sénia.

En total, sumant les diferents actuacions, la inversió prevista supera els 60.000 euros. Els trams on s’actuarà estaven tots en molt mal estat i requerien una actuació urgent per tal de millorar la seguretat sobretot dels vehicles que utilitzen aquestes vies. Els treballs poden afectar en moments puntuals la normal circulació. A més, en el cas del camí Terrers, des del proper dijous, 14 de març, fins al diumenge 17, romandrà tallat completament per tal de poder efectuar l’obra amb més garanties i no s’hi podrà circular.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.