Els jugadors d’Ulldecona Oriol Romeu (Southampton FC) i Aleix Garcia (FC Girona), han estat convocats pel seleccionador absolut de Catalunya, Gerard López, de cara al partit amistós que disputaran el proper dilluns dia 25 de març davant el combinat de Veneçuela.

A la Sala d’Actes de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, s’ha dut a terme la presentació de la llista de convocats de la Selecció Catalana Absoluta. El partit, que tindrà lloc a les 21.00 hores a l’Estadi de Montivili, serà transmès en directe per Tv3. Es tracta de la primera vegada que Catalunya jugarà un partit amistós internacional en data FIFA.

Veneçuela aterrarà a Barcelona el dissabte dia 23 i s’entrenarà tant dissabte com diumenge. Els veneçolans, número 32 del rànquing FIFA, hauran disputat, divendres 22 de març, davant l’Argentina al Wanda Metropolitano de Madrid el primer enfrontament de preparació per a la Copa Amèrica 2019.

El seleccionador català absolut, Gerard López, ha assegurat que “malgrat les baixes d’última hora, seguirem treballant per acabar d’elaborar la llista completa en els propers dies. Els dos jugadors que falten seran de primer nivell”. Pel que fa al rival, la Selecció de Veneçuela, López ha destacat que “és un bon combinat. Estic content que l’FCF hagi aconseguit un rival potent que prèviament jugarà amb l’Argentina al Wanda. Prefereixo un rival poderós per mesurar el nivell de la nostra Selecció”.

Després de visualitzar el vídeo promocional del proper Catalunya-Veneçuela, Gerard López, ha anat explicant, un per un, les característiques dels 20 futbolistes convocats, a falta de saber les dues últimes incorporacions, de les quals s’informarà properament.

La convocatòria ha quedat composada pels següents futbolistes: Gerard Piqué (FC Barcelona); Sergio Garcia, Didac Vilà, Òscar Melendo, Víctor Sánchez (RCD Espanyol); Àlex Granell, Marc Muniesa, Pere Pons, Aleix Garcia (FC Girona); Marc Bartra (Real Betis Balompié); Joan Jordán, Marc Cucurella, Marc Carmona (SD Eibar); Aleix Vidal (Sevilla FC); Xavi Hernández (All Saad); Martín Montoya (Brighton FC); Bojan Krkic (Stoke City); Oriol Romeu (Southampton FC); Edgar Badía (Elche CF); Isaac Becerra (Nàstic de Tarragona).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.