ACN (Tortosa) – El representant de la Confederació Veïnal de Catalunya al Consell Territorial de Salut de les Terres de l’Ebre, Josep Baubí, ha qualificat de “lamentable” que s’utilitzi la sanitat pública al territori per a “picabaralles electoralistes”.

El moviment veïnal demana “unitat” als partits polítics per exigir a la Generalitat les inversions promeses per a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i per “encapçalar les reivindicacions” del territori. Baubí ha demanat que s’acceleri el projecte per ampliar l’Hospital de Tortosa i construir el nou aparcament, així com la millora del servei d’Urgències. També lamenten que es “desmantelli” el CAP Baix Ebre per “vestir” el “sobredimensionat” nou CAP de Roquetes.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.