La cinquena edició de la campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang”, que va arrencar el passat 1 de març a Lleida, i on col·laboren els Bombers de la Generalitat amb el Banc de Sang i Teixits, arriba aquest dimecres 20 de març a Amposta.

La col·lecta tindrà lloc al Casal Municipal, carrer Simpàtica 6, en horari de matí i tarda (de 9.30 a 13.30 i de 17 a 21 hores). Hi haurà exposats diversos vehicles de bombers i també activitats infantils.

A les 10.30 hores hi ha prevista la presentació oficial de la jornada amb l’assistència d’Adam Tomàs, alcalde d’Amposta; Aurora Masip, directora de Comunicació i Donació del Banc de Sang i Teixits; Núria Vilanova, directora del Banc de Sang i Teixits a les Terres de l’Ebre; Ricard Expósito, cap de la Regió d’Emergències de Terres de l’Ebre; Diego González, cap de parc d’Amposta dels Bombers; i comandaments dels Mossos d’Esquadra a Amposta.

L’objectiu de la campanya és aconseguir el màxim de donants i millorar les reserves de sang, especialment de cara Setmana Santa que baixen considerablement. Així, durant aquest mes de març i principis d’abril, els Bombers han organitzat tot un seguit d’activitats paral·leles a 28 ciutats catalanes amb la participació de més de 40 parcs de Bombers.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.