Un gol d’Rahul Bheke en el minut 117, a tres per al final de la pròrroga, li va donar el títol de la Superlliga de l’Índia de futbol, al Bengaluru FC, dirigit per Carles Cuadrat, amb el tècnic Gerard Zaragoza de Sant Jaume d’ Enveja com a ajudant, i els jugadors hispans, Serran, Miku, Xisco Hernández ex-Nàstic i Reus, Alex Barrera, Luisma i Dimas Delgado.

La final a partit únic va enfrontar al Bengaluru FC amb el Goa del tècnic aragonès Sergio Lobera, primer i segon classificats de la lliga, i després de la disputa del play-offa partit entre els quatre primers classificats, en què Bengaluru va derrotar a l’North East United, al qual va vèncer per 3-0 al seu camp, remuntant el desfavorable 2-1 de l’anada. Per la seva banda el Goa, va perdre davant la seva afició per 0-1, davant el Mumbai City, tot i que a domicili s’havia imposat per 1-5.

A la lliga regular el Bengaluru va finalitzar en primera posició amb un total de 34 punts, amb 10 victòries, 4 empats i 4 derrotes, idèntica puntuació va obtenir el Goa, segon classificat, a qui va superar a la taula pel goal-average particular, en imposar-se en els partits, 1-2 a domicili i 3-0 en camp propi.

Notícia publicada pel Setmanari l’Ebre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.