Resultat del dispositiu conjunt dels Mossos de la Generalitat de Catalunya i la policia local d’Amposta dut a terme durant aquesta nit passada consistent en la inspecció de dos locals d’oci nocturn a la localitat d’Amposta.

Al primer local es va detindre a la cambrera per un delicte contra la Salut Pública, ja que se li van intervenir 7 dosis de Cocaïna preparades per a la seva distribució i 275 € en efectiu. A més, es van realitzar 8 comisos de Cocaïna a diversos clients que es trobaven al local, en total 17 persones identificades. A un d’aquests també se’l denunciar per tinença d’una arma prohibida. Policia Local ha realitzat 7 denúncies administratives referents a manca de documentació i mesures de seguretat del local.

En el segon local també es van identificar a 17 persones, es va denunciar a una persona per tinença de substàncies estupefaents, concretament Cocaïna, i s’han realitzat 7 denúncies més per infraccions administratives referents a manca de documentació i mesures de seguretat del local.

L’operatiu policial s’emmarca en la lluita contra el consum i tràfic de drogues que la Policia Local d’Amposta i el cos dels Mossos d’Esquadra estem realitzant conjuntament a la nostra ciutat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.