Els esportistes aldeans van viure la seua gran nit en la festa de l’Esport. Quinze edicions d’una gala que premia el sacrifici que realitzen durant la temporada en les diverses modalitats esportives. El remer Xavi Royo, en individual, i el Club Patí l’Aldea, en grupal, van ser escollits millors esportistes aldeans de l’any. També es van entregar mencions i reconeixements especials.

El guanyador individual del premi al Millor esportista de l’any aldeà ha estat Xavi Royo López , amb la disciplina de Rem, i pels resultats obtinguts: Medalla de bronze en 2+ sènior a Campionat d’Espanya, medalla argent en 8+ sènior al Campionat de Catalunya i 11a posició en 4- sènior amb la selecció espanyola del Campionat del Món SUB23.

D’altra banda els guanyadors en conjunt del premi als millors esportistes de l’any aldeà han estat el Grup Xou Petit del Club Patí l’Aldea, amb la disciplina de patinatge artístic sobre rodes ,i pels resultats obtinguts: 1rs classificats Territorial Tarragona,1rs classificats Campionat de Catalunya,1rs Classificats Campionat d’Espanya, Sots campions d’Europa i 3rs del Món.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.