Un espectacle itinerant d’animació, màgia, jocs i pallassos posarà, aquest dissabte, la primera nota de color de la campanya de dinamització comercial ‘Tortosa, un riu de comerç’. Durant quatre mesos, preveu fer diverses activitats adreçades principalment a un públic infantil, que puguen facilitar la compra als comerços de la ciutat. Una vegada al mes, de març a juny, estan previstes diverses activitats de lleure que tindran lloc en diversos espais del centre.

Dissabte 16 de març, de 18 a 19 h, l’espectacle ‘Mira què sé fer’ recorrerà l’espai entre el carrer de la Rosa i la plaça Agustí Querol. Dissabte 13 d’abril, de 18 a 20 h, està previst un espectacle itinerant des de l’avinguda de la Generalitat, a la baixada del pont de l’Estat, fins al parc Teodor Gonzalez.

Dissabte 11 de maig tindrà lloc un espectacle a la plaça de l’Àngel i a la cantonada del carrer Sant Blai amb el carrer Na Perona, en el qual les caixes cobren vida i es transformen en contes. Serà de 18 a 20 h. L’última acció tindrà lloc el 8 de juny, de 18 a 20 h, a la plaça Barcelona: un unflable refrescant per a infants. La campanya s’acompanya de l’etiqueta #jocomproaqui a través de les diverses xarxes socials.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre