Aquest migdia a la C-12 a l’altura de Tortosa dos vehicles han xocat per un encalçament, al quilòmetre 19’7 de la via en direcció cap a Aldover i Xerta. Com a conseqüència dels fets el turisme que ha xocat pel darrera a un autobús que viatjava buit, han tingut que excarcerar al conductor del vehicle que ha quedat atrapat i l’han tingut que treure pel maleter.

L’avís s’ha donat a les 14.02 hores del migdia i s’han desplaçat efectius dels Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques, que han atès a la víctima i l’han traslladat fins a l’Hospital Verge de la Cinta per realitzar-li una exploració més exhaustiva.

El Servei Català de Trànsit ha informat que l’accident ha provocat un tall puntual a la via, però no ha afectat la circulació per la C-12.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.