Amb motiu del Dia Internacional de la Dona i amb l’objectiu de visibilitzar el compromís de L’Onada Serveis amb la igualtat, el personal dels Serveis Centrals de l’organització s’ha concentrat davant les oficines tot portant símbols al·lusius a la celebració amb la que, avui, es reivindica arreu la necessitat d’una igualtat efectiva entre homes i dones.

A l’Onada Serveis s’ha activat un Pla d’Igualtat i un Decàleg de Principis i Criteris de No Discriminació que es pot descarregar íntegre des de la web de L’Onada Serveis i el 85,2% de la plantilla està integrat per dones. A més, dins de l’equip directiu de la trentena de Residències i Centres de Dia que gestiona l’organització arreu del país, el gènere femení representa el 100% i, a Serveis Centrals, les dones representen un 56% de la plantilla.

Són totes elles realitats i dades que evidencien que, a la nostra organització, el sostre de vidre no existeix. Tot i això, i en solidaritat amb totes les dones del nostre país que encara pateixen desigualtats, són víctimes de violència de gènere, estan afectades per la bretxa salarial o pateixen qualsevol tipus de discriminació o fet que menysté els seus drets, l’equip de L’Onada Serveis ha volgut mobilitzar-se avui per tal de reforçar l’esperit del No és no, reivindicar davant de tothom la necessitat d’una igualtat efectiva arreu i demostrar que les dones som aquí per canviar-ho tot.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.