Aquesta setmana va tindre lloc un espectacle a la plaça de Dalt de Móra d’Ebre amb motiu de l’Enterrament de la Sardina, amb el qual s’ha tancat el cicle de Carnaval 2019. Hi ha hagut repartiment de berenar i l’entrega dels premis a les millors carrosses i comparses de la rua del Carnaval.  Els guardons han sigut els següents:

Carrosses:

1r Paris Moulin Rouge
2n Móra Queen
3r Pollastres corredors

Comparses grans:

1r Pastís nupcial
2n Les ballarines
3r Esquimossos

Comparses petites:

1r Papallones amazones
2n Les 7 meravelles de la dansa
3r Catrines

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.