L’Ajuntament de Deltebre ha presentat una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de la Tellerina, amb les quals, a banda d’impulsar l’economia local, es pretén donar èmfasi a un dels productes més exquisits del territori des d’aquest 8 de març fins al dia 24 d’aquest mateix mes.

Aquestes jornades, que enguany compleixen la seva tercera edició, són el punt de sortida dels cicles gastronòmics que s’han realitzat en els darrers anys, com és el cas de la fira gastronòmica Mescla, una nova edició del Volta i Tapa’t o bé les properes jornades del musclo, l’ànec i l’arròs.

El regidor de Seguretat i Mobilitat, Acció Comercial i Fires, Francisco Castro, ha destacat que “Deltebre disposa d’un producte i d’una gastronomia de primer nivell que hem de saber cuidar, mostrar i exportar amb la finalitat principal de generar riquesa per al nostre territori. I, és en aquesta línia, que hem estat treballant durant tots aquests anys”. D’altra banda, Castro ha afegit que “aquestes jornades han de permetre dinamitzar l’economia del municipi i, en especial, dels diferents establiments que participen en les jornades”.

En aquesta edició hi participen 12 establiments (Mas de Nuri, Restaurant Nuri, Pas de Buda, Lo Raconet de Fermin, Mas Prades, Sushi MC, Delta Hotel, Casa Nicanor, Hotel Rull, L’Embarcador XXI, Les Dunes i Tasca 3 Cantons) que, fins al proper 24 de març, oferiran diverses propostes culinàries que oscil·len entre els 28 € i 40 €.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.