L’Ampolla va celebrar aquest passat cap de setmana el Carnaval amb dos dies de festa. Divendres va tenir lloc la Rua de Carnestoltes de la Llar d’Infants Marinada, la festa del pijama amb un correbars acompanyat de la xaranga Xino Xano, l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes i una baldanada popular.

L’endemà va ser el plat fort, amb la rua de Carnaval amb 22 comparses i més de 200 disfresses. La festa va continuar al casal municipal amb un sopar, un bingo solidari, on el 50% dels diners recollits es van destinar a la Marató de TV3, i ball amb l’orquestra Nueva Samurai.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.