Els partits polítics continuen reforçant les seues candidatures de cara a les eleccions municipals que es duran a terme al mes de maig, concretament el dia 26. Ara ha sigut el torn d’un nou fitxatge per al partit que encapçala l’alcaldable Joan Alginet, Més Deltebre-Esquerra Republicana de Catalunya, amb la incorporació de Salvador Fornós.

Este mestre jubilat i durant molts anys director de l’Escola l’Assumpció de Jesús i Maria formarà part de la candidatura que encapçala Joan Alginet. Salvador Fornós, apassionat del ciclisme i de la cultura, ha format part des dels inicis del projecte de Més Deltebre. A nivell polític, Fornós va ser militant d’ICV i va formar part de diverses candidatures.

Membre fundador del Centre d’Estudis Tirant lo Rall i de la Penya Cicloturista Deltebre, forma part de la Unió Esportiva Lo Passador i col·labora amb el programa Maiors a Canal Terres de l’Ebre.

Dedica el seu temps a la pagesia, a la recerca cultural local, a la gent gran del centre l’Onada conjuntament amb la parella, el senderisme, la pràctica de la bicicleta, el cinema, la lectura i, sobretot i quan pot, a viatjar amb la dona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.