Canal Terres de l’Ebre emetrà demà a partir de les 12h del migdia en directe el programa Estiu.cat des del Parc Fluvial de Deltebre. Aquest programa estarà capitanejat per Dani Camacho i Rut Turch, tots dos periodistes de la redacció de la mateixa televisió local.

En aquest especial des de Deltebre, els companys de Canal Terres de l’Ebre entrevistaran a l’alcalde del municipi deltaic Lluís Soler; també parlaran amb la deltebrenca Cristina Jobs, ella és artista plàstica. A més, descobriran com va arribar Strongman Ferrer a ser l’home més fort d’Espanya; també ens delectaran amb l’actuació musical de ‘La Rondalla dels 3 cantadors‘, i jugaran a jocs de taula ebrencs com el ‘Llépol’ amb Joan Marc Clofent. Per acabar l’artista, coreògraf i també director del Deltebre Dansa, Roberto Olivan, ens parlarà d’aquest important certamen per al nostre territori.

Els periodistes de Canal Terres de l’Ebre, Dani Camacho i Rut Turch, ens tractaran totes aquestes temàtiques amb vistes al riu Ebre des del Parc Fluvial del mateix municipi del Baix Ebre. Totes aquestes entrevistes les podreu seguir en directe per Canal Terres de l’Ebre a partir de les 12h del migdia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.