Noves incorporacions que es coneixen a la llista de cara a les properes eleccions municipals del mes de maig, a la llista d’Esquerra-Entesa per Flix. El projecte encapçalat pel republicà Francesc Barbero suma sabia nova amb dos joves incorporacions.

Es tracta de Vera Llombart Sanjuan, graduada en Comunicació Audiovisual, i Mario Rosich Sangrà, estudiant de Ciències Polítiques i de l’Administració, i militants del Jovent Republicà, amb la intenció de revalidar la majoria absoluta per al projecte d’Esquerra – Entesa per Flix que van assolir en els anteriors comicis l’any  2015.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.