Keila Garcia ha tornat al plató de ‘La Voz’ acompanyada del seu violoncel per fer una versió màgica de ‘Lluita de gegants’ d’Antonio Vega. La talent catalana ha posat tot el seu cor per poder emocionar als coaches i assessors durant els assalts, però no ha estat suficient per convencer-los per a seguir en el programa tot i els elogis que li han propinat.

Pablo López, coach de la cantant ampostina deia sobre l’assaig d’Keila Garcia: “Estic desitjant que estigui a l’altura del que passa dins d’ella“.

L’actuació ha estat sublim i s’ha endut els elogis de Antonio Orozco, Paulina Rubio, Luis Fonsi (que ha destacat que en una entrevista que va fer a un mitjà de comunicació va destacar que havia estat la millor audició de totes les que havien sonat en les ‘audicions a cegues’) i Pablo López.

Pablo López li ha comentat a la cantant ampostina que “mira que estem penjats per aquí, però mira que els que toqueu amb el pal aquest!!! Mira, l’únic que et demano és que em digues on vols estar, perquè a on tú vulgues estar, jo t’ajudaré a estar“. Al mateix temps Miriam Rodríguez, que acompanya a Pablo López com a assessora del coach, li deia a Keila “A més aquesta complicitat que té ella amb el seu instrument, que es converteixen en un mateix. És una manera d’embolicar-nos als que estem al voltant i de cautivar, i t’oblides de tot el demés quan t’estem escoltant. Me quedaria dormida aquí i que continués tocant tota la nit perquè estariem feliços“. López apuntillava “És el més perfecte que he escoltat en la meua vida a n’aquest escenari. I aquí fico un punt“.

Antonio Orozco comentava que “‘Lucha de Gigantes’ és una de les millors cançons i més importants que s’han fet en espanyol, probablement Antonio Vega que en pau descansi, quan va escriure aquesta cançó no sabia que probablement un dels seus destins era que tú fessis aquesta interpretació aquesta nit aquí, quina meravella!”.


La controvertida expulsió de Keila desencadena la ira a les xarxes

La seva expulsió i la d’Aitor van suscitar la ira de milers d’usuaris en les xarxes socials, que no van dubtar a criticar durament “La Voz” per l’eliminació de dos dels seus millors talents. “Us heu carregat el programa!“, Va deixar anar un usuari a Twitter. Els noms de tots dos no van trigar a convertir-se en «trending topic» en l’esmentada xarxa social. Alguns dels exemples del que es podia llegir a les xarxes, us els relatem tot seguit:


ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.