El portaveu de Solidaritat de la Ràpita, Àlex Cervera, ha confirmat que abandona el procés de Primàries Catalunya on s’havia inscrit com únic candidat. Després de constatar les dificultats per involucrar les 40 persones inscrites al procés com a votants (i possibles integrants de la llista).

L’actual regidor d’Ensenyament a l’ajuntament de la Ràpita confirma, però, que no reuncien a presentar-se sota la marca de Primàries ja que el seu partit, Solidaritat Catalana per la Independència, dona ple suport a la iniciativa i no presentaran cap llista individual. Àlex Cervera ha explicat que, com ha passat a altres poblacions, convocaran un acte participatiu per acabar de tancar una llista que ja tenen confeccionada parcialment.

D’aquesta forma, qualsevol veí podrà ser part de la candidatura i votar pels noms que ja proposen des de Solidaritat. “ No renunciem que sigui la ciutadania qui participi en la configuració de la llista electoral i en l’elaboració del programa”, ha manifestat Cervera, “encara que entenem que aquest procediment és molt novedós i que no hi estem acostumats: caldrà fer molta pedagogia”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.