Nova incorporació a la llista d’Esquerra Republicana de la Ràpita de cara a les eleccions municipals del mes de maig, amb el fitxatge (segons ha informat a través de les xarxes socials l’alcaldable republicà Josep Caparrós) de l’advocada Oona Tomàs.

Tomàs és membre del Grup d’Advocats i Advocades Joves de Tortosa també del Torn d’Ofici del Col·legi d’Advocats, en les especialitats de civil, penal, laboral, jurisdicció de menors i de violència domèstica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.