Aquesta tarda ha tingut lloc un xoc fortuït a l’entrada de l’EMD de Jesús, a l’encreument del Carrer Daniel Mangrané i la carretera de Xerta, davant mateix de la Pèrgola de Jesús. Les informacions que s’han donat és que un dels cotxes s’hauria saltat l’stop que hi ha al final del Carrer Daniel Mangrané i ha col·lisionat amb el que sortia de Jesús.

Com a conseqüència les dues conductores accidentades de diversa consideració, han estat traslladades a l’Hospital Verge de la Cinta. Els Bombers de la Generalitat han hagut d’excarcerar una de les conductores. Un dels vehicles sinistrats s’ha hagut de retirar amb grua perquè ha quedat immobilitzat al mig de la cruïlla per l’accident.

Fins als llocs dels fets s’han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, dos del Servei d’Emergències Mèdiques i tres dels efectius de la Policia Local de Tortosa. S’ha donat l’avís de l’incident pocs minuts després de tres quarts de cinc de la tarda.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.