Prat de Comte va acollir divendres l’acte de lliurament dels guardons del XXIV Concurs de Fotografia de la Terra Alta, un certamen convocat anualment pel Consell Comarcal. Carles Luz, president de l’ens, ha sigut l’encarregat d’entregar els guardons als guanyadors i d’inaugurar l’exposició de les obres premiades i seleccionades, la qual es pot veure a la Sala d’Exposicions Joan Lahora.

En categoria A (Indrets de la Terra Alta), el primer premi s’ha atorgat a la fotografia titulada ‘I al fons, les Roques d’en Benet’, de Baptista Pla Sanz, i el segon premi ha estat per a ‘Albada al poble vell’, de Joan Coronado Esteve. Pel que fa a la categoria B (Lliure), el guanyador ha estat Miquel Planells Saurina, amb la imatge ‘En la nostalgia’, i el segon premi se l’ha emportat Luís M. Barrio, amb ‘Cosiendo redes de pesca 02’. Els accèssits Raimon Fotògrafs s’han lliurat a l’autor comarcal Carlos Martínez Martínez, per la imatge ‘Com ho veieu?’, mentre que l’accèssit a autor comarcal jove ha estat lliurat a Noemí Descarrega Galcerà, per ‘Olor a vida’.

El certamen ha tingut una participació de 62 fotografies, les quals van ser valorades el dia 18 de gener de 2019, a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta, pels membres del jurat qualificador, format per Raimon Crescenti, fotògraf; Josep Cañada, membre de l’Associació Cultural Zero i Mig Partit pel Mig; Jordi Duran, director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre; Lourdes Pujol, tècnica del Consell Comarcal de la Terra Alta, i Montserrat Pellisa, tècnica del Consell Comarcal de la Terra Alta, qui va actuar de secretària.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.