Dijous dia 21 de febrer va tenir lloc al saló d’acte de l’Ajuntament de Camarles una jornada formativa que tenia com a tema els treballadors i els seus drets laborals i que va estar organitzada des de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Camarles .

A l’acte i van intervenir l’alcaldessa del municipi la senyora Sandra Zaragoza qui va ser l’encarregada de donar la benvinguda als assistents i donar el tret de sortida a la ponència , també va intervenir la regidora de promoció econòmica Bàrbara Curto per explicar els objectius que es percegueixen des de la regidoria amb l’organització d’aquestes jornades formatives : per una part oferir formació de qualitat als veïns/veïnes i empreses del municipi i per altra posar en valor i donar a conèixer el talent i serveis professionals dels que es disposen al municipi gràcies a persones emprenedores com l’advocada Aïda Pallarés Aliau , qui va ser l ‘encarregada d’impartir la ponència .

La ponència va tractar temes tan rellevants i de vital importància per al treballador com el contracte de treball, la interpretació de la nòmina, els drets laborals i els acomiadaments .

A més a més la tècnica del servei d’ocupació de l’ajuntament de Camarles “Portalent”, Clàudia Tapalaga , va explicar altres accions que s’estan portant a terme des d’aquest servei com per exemple els tallers de conversa que recentment s’han iniciat en francès i anglés .

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.