Prop d’un miler de persones s’han manifestat a Tortosa en una jornada de vaga arreu del país que ha tingut lloc aquest 21 de febrer, reclamant la llibertat pels presos polítics. La capital del Baix Ebre ha aglutinat l’acte unitari de protesta a totes les Terres de l’Ebre.

Des de la plaça Barcelona (davant mateix del mercat municipal) s’han dirigit fins a la plaça 1 d’octubre en un ambient clarament festiu i pacífic i on s’han pogut sentir consignes com “els carrers seran sempre nostres”, “llibertat presos polítics” o “fora les forces d’ocupació” (quan sobretot al barri de Ferreries s’ha pogut veure un fort dispositiu policial davant la caserna de la Guàrdia Civil).

S’han congregat diferents representants d’Òmniun Cultural, ANC i USTEC, juntament als representants dels diferents ajuntaments de les Terres de l’Ebre. Es podien llegir diverses pancartes amb els lemes “Sense drets no hi ha llibertats”, “l’autoderteminació no és delicte” o “Jo acuso” entre moltes d’altres. Igualment s’ha pogut veure una gran estelada al mig de la comitiva. L’acte ha finalitzat amb el cant dels Segadors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.