cccLes infraestructures i les obres han centrat el debat electoral de Móra la Nova. La construcció de l’Institut Escola, les millores al barri del Remei o els problemes amb la xarxa d’aigües han estat els punts calents entre el govern d’ERC Francesc Xavier Moliné i l’oposició formada per PDECAT, amb Ferran Bladé, i el  PSC amb Carlos Trinchan.

Trinchan ha recriminat al govern d’Esquerra Republicana  que els treballs s’hagin allargat durant un any, respecte els 4 mesos previstos, i que no s’ha estat fent un seguiment adequat; mentre que l’alcalde ha remarcat que es tractava d’una obra molt complexa.

D’altra banda, el regidor del PDECAT ha lamentat la manca d’implantació d’empreses i el tancament de comerços en els darrers anys. L’alcalde però ha destacat la reducció de l’IBI i del deute.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.