ACN (Tortosa) – El proper 1 de març es farà a Tortosa el primer Fòrum Econòmic de les Terres de l’Ebre. Entre conferenciants i experts del món econòmic de renom es podrà escoltar, Josep Maria Gay de Liebana, doctor en ciències econòmiques, escriptor i professor de la UB, o Immaculada Riera, directora general de la Cambra de Comerç d’Espanya.

La directora general d’Indústria, Maria Matilde Villarroya, i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, en faran la inauguració i la cloenda. La trobada empresarial serà al Museu de Tortosa i vol situar el territori al mapa empresarial “d’èxit” i del networking. El Fòrum du el lema ‘Economia amb Denominació d’Origen’ i vol exhibir el potencial empresarial i promocionar els atractius i els beneficis del territori per ser motor econòmic del sud del país.

El Fòrum Econòmic Tortosa- Terres de l’Ebre tractarà qüestions sobre el talent i la gestió de persones, d’innovació i transformació digital, i de sostenibilitat, entre d’altres. Les inscripcions ja estan obertes a través de la web de l’Ajuntament de Tortosa, i l’assistència és gratuïta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.